Taška  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

Košík K pokladně

značky

Zpracování osobních údajů



  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Maja Lingerie s.r.o., se sídlem V podluží 671/6, Praha 4 , IČ: 28487583, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení

  • e-mail

  • datum narození (volitelné)

  • společnost

  • adresa

  • telefon



  1. Údaje budou využity jenom pro zpracování a odeslání objednávky. Kontakty (e-mail, telefon) budou využity pro případný kontakt na kupujícího a poskytnutí dalších informací k objednávce. (Datum narození nevyžadujeme. Bohužel technické řešení nám zatím neumožňuje tuto položku ze stránky vymazat.)

  2. Údaje budou Správcem zpracovány po dobu poskytnutí plnění a pro evidenci plnění dle příslušného zákona.

  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti info@majalingerie.cz.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem. V současné době společnost nevyužívá jiné zpracovatele dat, nicméně je možné, že se tato skutečnost v budoucnu změní.

  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.





V Praze, 21. května 2018